FarmaVita Bioxil

Deze formule is ideaal om haaruitval te voorkomen in het kader van een hulpproces voor esthetisch gebruik. De Bioxil-lijn is een geschikt middel om het haar mee te behandelen. Het product komt tot werking dankzij de samenwerking van de actieve bestanddelen: Tricogen Auxina en cafeïne. De ademhalingsuitwisseling tussen het haar en de bloedcirculatie wordt hiermee verbeterd. De cafeïne zorgt ervoor dat dit proces bevordert.

De producten van FarmaVita Bioxil

 • Bioxil Shampoo

  Bioxil Shampoo

  Een shampoo verrijkt met cafeïne en vitamine E, tegen uitvallend haar. De shampoo reinigt het haar voorzichtig en zuivert de hoofdhuid en bereidt deze voor op de werking van de Bioxil Lotion. De vrijgekomen actieve ingrediënten stimuleren de doorbloeding van de huid en hebben ook een beschermend effect. 1x250 ml.

 • Bioxil Lotion

  Bioxil Lotion 10x10ml

  Een intensieve behandeling ter voorkoming van haaruitval, zonder parfum. De eigenschappen van de Bioxil Lotion komen door de samenwerking van twee actieve ingrediënten: Tricogen Auxina, die de metabolische uitwisselingen tussen het haar en de bloedcirculatie verbetert en cafeïne die dit stimuleert. 10x10ml.

 • Overige lijnen FarmaVita

  Overige lijnen

  Benieuwd naar de andere lijnen van FarmaVita tegen haaruitval? Bekijk dan ook de FarmaVita Tricogen en de FarmaVita Farma Noir lijnen. De Tricogen- en Farma Noir lijnen zijn beiden op basis van kruiden en plantenextracten. Farma Noir helpt ook bij overmatig talg, roos en vet haar.

FarmaVita Bioxil

Gebruik: breng een kleine hoeveelheid shampoo aan op nat haar en laat schuimen. Spoel uit. Herhaal nogmaals. Masseer de hoofdhuid en leeg de inhoud van een ampul, verplaats het haar om zo dicht mogelijk tot de haarwortel te komen. Laat het product een paar minuten inwerken en stijl het haar zoals gewoonlijk. Spoel de lotion niet uit.

 • Bioxil 1
 • Bioxil 2
 • Bioxil 3
 

Belangrijkste ingrediënten:

Tricogen Auxina: een alcoholisch plantenextract verkregen door selectieve extractie. Dit is een bijzonder geheel met een overwegend stimulerend effect op de haarwortel. De werking wordt gekenmerkt door een her balancerende stimulans van het natuurlijke proces. Het verbeterende effect wordt geactiveerd door de ademhalingsuitwisseling tussen de haarwortels en de bloedcirculatie te herstellen. Het is de enige natuurlijke voedingsstof van de haarwortel die de regelmatige verandering van verschillende fasen respecteert. Dit zijn intensieve groei (anagene fase), het begin van het einde van de actieve haargroei waarbij de individuele haren en de cellen die nieuw haar produceren worden afgesneden van de bloedtoevoer (catagene fase) en de rustperiode waarin het haar in de follikels blijft zitten, maar niet actief groeit (telogene fase).

Cafeïne : kan gemakkelijk door de huid worden opgenomen, waardoor de circulatie binnen de huid wordt verbeterd dankzij de stimulerende eigenschap van cafeïne en de combineerbaarheid met de huid.

Vitamine E: heeft een antioxiderend effect. Het beschermt tegen de beschadiging van de cellen door Uv-straling en vrije radicalen, de vorming hiervan wordt verminderd door milieuvervuiling en kan het verouderingsproces vertragen.

Terug naar boven
De betrouwbare beauty groothandel sinds 1928. Veilig winkelen en thuiswinkel gecertificeerd.
Kies hieronder je land en geef aan of je een BTW nummer hebt.
Nederland
België
Zakelijk (excl BTW)
Consument (incl BTW)
Gelieve een keuze maken