FarmaVita Farma Noir

FarmaVita Farma Noir is een speciale productlijn van FarmaVita met shampoo en lotion, voor het voorkomen van niet-erfelijke haaruitval. Daarnaast pakt Farma Noir effectief de bestrijding van roos en/of overmatige talgproductie aan. Farma Noir is samengesteld met meer dan 20 plantaardige extracten.

De producten van FarmaVita Farma Noir

 • Farma Noir Shampoo

  Farma Noir Shampoo

  Behandeling tegen haaruitval met plantenextracten voorkomt haaruitval. Reinigt het haar voorzichtig en verstevigt de hoofdhuid, waardoor een aangenaam gevoel van frisheid ontstaat. Verwijdert en voorkomt overmatig talg en roos.

 • Farma Noir Lotion

  Farma Noir Lotion 12x8ml

  Dermatologisch functionele behandeling van topkwaliteit voor de hoofdhuid en haar, op basis van specifieke, zorgvuldig geselecteerde plantenextracten. Het voorkomt haaruitval en wordt ook aangeraden voor gebruik tegen vettigheid en/of roos.

 • Overige lijnen FarmaVita

  Overige lijnen

  Benieuwd naar de andere lijnen van FarmaVita tegen haaruitval? Bekijk dan ook de FarmaVita Tricogen en de FarmaVita Bioxil lijnen. De Tricogen lijn is op basis van kruiden en plantenextracten. De Bioxil lijn bevat cafeïne en vitamine E.

FarmaVita Farma Noir

Gebruik: breng een kleine hoeveelheid Farma Noir shampoo aan op nat haar en laat schuimen. Spoel uit. Herhaal de stappen indien nodig. Open de ampul van de lotion met behulp van de applicator en breng de inhoud in lijntjes aan, zo dicht mogelijk bij de haarwortel. Masseer een paar minuten in en style het haar zoals gewoonlijk. Spoel het product niet uit. Herhaal de behandeling 2 tot 3 keer per week, bouw af tot één keer per week wanneer het probleem afneemt.

Goed om te weten: Gezien de hoge concentratie aan functionele stoffen kan onder in de flacon residu ontstaan, het is aan te raden goed te schudden voor gebruik.

 • Noir 1
 • Noir 2
 • Noir 3
 

Belangrijkste ingrediënten:

Salie: de ontsmettende en stimulerende eigenschappen helpen de groei van bacteriële flora tegen te gaan. Dit is de belangrijkste oorzaak van roos.

Valkruid: heeft genezende en herbalancerende eigenschappen.

Sint-janskruid: heeft voedende en verzachtende eigenschappen.

Rozemarijn: helpt roos en haaruitval te bestrijden. Het heeft een balsemachtige werking.

Pepermunt: geeft een aangename en langdurig frisse sensatie.

Terug naar boven
De betrouwbare beauty groothandel sinds 1928. Veilig winkelen en thuiswinkel gecertificeerd.
Kies hieronder je land en geef aan of je een BTW nummer hebt.
Nederland
België
Zakelijk (excl BTW)
Consument (incl BTW)
Gelieve een keuze maken