FarmaVita Omniplex Blossom Glow

Het Omniplex Blossom Glow assortiment bestaat uit een aantal ammoniak- en alcoholvrije toners die de perfecte finish bieden voor opgelicht haar. Deze unieke toners bieden tot wel 6 weken kleurresultaat in combinatie met de Blossom Glow Bond Care verzorgingsproducten! De toners hebben een romige formule. Het kleurassortiment bestaat uit tinten die speciaal voor kleurniveau 9 of hoger zijn en uit Deep Toners voor blond haar met een donkere basis. Met de Blossom Glow toners kun je mooie tinten creëren om natuurlijk en opgelicht blond haar.

De producten van Blossom Glow vallen onder de Omniplex collectie van FarmaVita en zijn dan ook verrijkt met de bonding technologie van Omniplex en met Vegetal Keratine. Deze combinatie houdt het haar sterk en biedt bescherming tijdens het kleuren. Het resultaat is gezond, glanzend en langdurig gekleurd haar. De Blossom Glow Bond Care Shampoo en Mask zijn te gebruiken in combinatie met de toners, maar ze zijn ook los te gebruiken. Deze verzorgingsproducten zijn geschikt voor alle haartypes, maar vooral voor gekleurd en beschadigd haar.

Het FarmaVita Omniplex Blossom Glow assortiment

 • Omniplex Blossom Glow Toner

  Omniplex Blossom Glow Toner

  Ammoniak- en alcoholvrije toners met een zachte, romige formule. Verrijkt met Arganolie en Vitamine E en een pH-geoptimaliseerde formule om het haar te beschermen. Het resultaat is schadevrij, gezond en glanzend haar met long-lasting kleurresultaten. Geschikt voor natuurlijk en opgelicht blond haar, highlights en lowlights.

 • Omniplex Blossom Glow Bond Care Shampoo

  Blossom Glow Shampoo

  Verleng de kleurresultaten van de toner tot wel 6 weken met deze SLS/SLES vrije shampoo! De formule is verrijkt met Omniplex Technology en Vegetal Keratine om de bindingen in het haar te herstellen. Macadamia Olie maakt het haar mooi glanzend. Geschikt voor alle haartypes, maar vooral voor gekleurd en beschadigd haar.

 • Omniplex Blossom Glow mask

  Blossom Glow Mask

  Herstellend haarmasker voor alle haartypes, maar vooral voor gekleurd en chemisch beschadigd haar. Het masker zorgt voor diepe voeding en hydratatie van het haar. Verrijkt met Omniplex Technology en Vegetal Keratine om de bindingen in het haar te herstellen. Voor hersteld, zacht, glanzend en gezond uitziend haar.

FarmaVita Omniplex Blossom Glow Toners

De Blossom Glow Toners hebben een zeer zachte formule die vrij is van ammoniak en alcohol. De schadevrije formule is verrijkt met Omniplex bonding technologie en is pH-geoptimaliseerd voor zo min mogelijk schade aan het haar tijdens het tonen. Wat de Blossom Glow Toners écht uniek maakt is dat de kleur tot wel 6 weken zichtbaar is indien deze wordt verzorgd met de Blossom Glow Bond Care Shampoo! Ontdekt het zelf.

FarmaVita Omniplex Blossom Glow Bond Care

De Blossom Glow collectie is uitgebreid met een bijpassende shampoo en haarmasker. Door deze producten te gebruiken na een kleurservice met de Blossom Glow Toners verleng je het kleurresultaat tot wel 6 weken. De Bond Care Shampoo en het Bond Care Mask zijn ook losstaand te gebruiken. De verzorgingsproducten zijn geschikt voor alle haartypes, maar vooral voor gekleurd en/of beschadigd haar. Door de Omniplex Bonding Technologie met Vegetal Keratine worden de bindingen in het haar herstelt. Het resultaat is zacht, glanzend, sterker en gezond haar.

Wat maakt de Blossom Glow Toners uniek?

De Toners uit de Blossom Glow Collectie zijn een echte kers op de taart en bieden de perfecte finish aan blondresultaten. Ideaal voor het neutraliseren van ongewenste warmte of het benadrukken van elegante tonen. De formules zijn vrij van ammoniak, directe kleurstoffen en alcohol én verrijkt met Arganolie en Vitamine E voor gezond en glanzend haar. De romige formule is gemakkelijk aan te brengen en geschikt voor zowel Bowl & Brush technieken als Bottle applicaties. Bovendien zijn de toners ook 100% veganistisch. Chemische behandelingen en externe invloeden zoals hitte, UV-straling en vervuiling kunnen de pH-waarde van het haar veranderen, zoals een alkalische blondering. De pH-gebalanceerde technologie van Omniplex Blossom Glow Toners zorgt voor een stabiel pH-niveau tijdens de kleurbehandeling. Dit beschermt de integriteit van het haar en voorkomt schade tijdens het kleurproces. Dus ben je op zoek naar een long-lasting toner die geen schade aan het haar toe brengt? Ontdek dan de Omniplex Blossom Glow Toner Collectie!

Terug naar boven
De betrouwbare beauty groothandel sinds 1928. Veilig winkelen en thuiswinkel gecertificeerd.
Kies hieronder je land en geef aan of je een BTW nummer hebt.
Nederland
België
Zakelijk (excl BTW)
Consument (incl BTW)
Gelieve een keuze maken