Wat is Kessaku voor merk?

Kessaku is een nieuw merk dat exclusief te verkrijgen is bij Voorkappers.nl. Kessaku produceert prachtige scharen van hoogwaardig Japans staal. Scharen zoals de Effileerschaar Craft Japans Staal zijn van hoogwaardige kwaliteit en extreem scherp voor een lange levensduur. Kessaku produceert dan ook producten waar je lang profijt aan hebt.

De producten van Kessaku zijn ideaal. Bij Kessaku krijg je dan ook waardevolle producten voor de ideale prijzen. Het streven van Kessaku is om hoogwaardige producten voor gewenste prijzen op de markt te plaatsen. Dit bijzondere merk gaat voor pure exclusiviteit. Deze exclusiviteit is terug te vinden in alle producten van Kessaku. Alle scharen en effileerscharen zijn gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal wat zorgt voor een soepele snijwerking. Bij Kessaku heb je te maken met handgemaakte staalwaren die met passie en talent zijn gemaakt.

Op deze pagina staat informatie over het interessante assortiment van Kessaku en waarom dit merk zo bijzonder is. Het assortiment van Kessaku is geweldig. Benieuwd naar Kessaku producten? Lees dan gauw verder of klik op “Kessaku”

Voordelen van Kessaku

Kessaku is een exclusief merk dat alleen te verkrijgen is bij Voorkappers.nl. Alle staalwaren van Kessaku worden met passie, talent en enthousiasme handgemaakt. Tevens zijn alle scharen en effileerscharen onwijs scherp voor een lange levensduur. Kessaku maakt gebruik van Japans roestvrij staal voor het allerbeste resultaat. Kessaku is een aanwinst voor deze markt en onderscheid zich dan ook van alle andere merken binnen deze branche.

 

Kessaku producten

 • Handmade Steel Nekmes

  Handmade Steel Nekmes

  Kessaku Razor Professional Handmade Steel Nekmes Metaal/Zwart is een universele snijmes die voor scheren en knippen gebruikt kan worden. Dit snijmes is van hoogwaardig stainless steel en heeft dan ook een lange levensduur.

 • Universele Kappersscharen Olie

  Universele Kappersscharen Olie

  Kessaku Universele Kappersscharen Olie 1ml is een universele olie speciaal voor scharen. De olie bevat een handig kwastje waar de olie mee kan worden aangebracht. Dankzij de olie heeft de schaar een langere levensduur.

 • Razor Handmade Steel Snijmes

  Razor Handmade Steel Snijmes

  Kessaku Razor Professional Handmade Steel Snijmes Zwart is het ideale snijmes voor het verdunnen van het haar! Dit snijmes heeft een lange levensduur. Tevens creëert het snijmes dankzij de scherpte prachtige resultaten.

 • Vingerringen Kappersscharen

  Vingerringen Kappersscharen

  Vingerringen Kappersscharen Zwart is een set van 6 stuks en zijn voor alle soorten kappersscharen geschikt om te gebruiken. Flexibele vingerringen die de gebruiksvriendelijkheid van een kappersschaar verbeterd.

 • Effileerschaar Craft Japans Staal

  Effileerschaar Craft Japans Staal

  Kessaku Effileerschaar Craft Japans Staal 300 6.0 is een professionele effileerschaar die uit Japans roestvrij staal is gecreëerd. Deze kappersschaar heeft een ergonomisch design, een vaste pink en een gebogen snijblad.

 • Kappersschaar Craft Japans Staal

  Kappersschaar Craft Japans

  Kessaku Kappersschaar Craft Japans Staal Evo 300 5.5 is een professionele en prettige kappersschaar. Deze schaar is offset en heeft een ergonomisch design. Tevens heeft de schaar een pinksteun met schroef.

 

Kessaku

Wat is het assortiment van Kessaku?

Kessaku heeft een breed assortiment. Binnen Kessaku zijn er verschillende soorten producten. Staalwaren, zoals scharen, effileerscharen, snijmessen, een nekmes maar ook vingerringen en speciale olie. In dit tekstvlak staar er van alle soorten staalwaren, vingerringen en speciale olie informatie met een geadviseerd product voor een duidelijk beeld. Bij Kessaku zijn er ook interessante duo pakketten te verkrijgen, met zo´n pakket kan je genieten van een effileerschaar en een schaar van hoogwaardige kwaliteit.

Hieronder staan 6 duo sets van Kessaku. Benieuwd naar zo’n exclusieve en voordelige set? Klik dan op de afbeelding! Alle sets bestaan uit een schaar en een effileerschaar.

Duo                                                   duo

 

 

 

    duo                                               duo       

 

 

 

 

duo                                                   duo   

 

Terug naar boven
De betrouwbare beauty groothandel sinds 1928. Veilig winkelen en thuiswinkel gecertificeerd.
Kies hieronder je land en geef aan of je een BTW nummer hebt.
Nederland
België
Zakelijk (excl BTW)
Consument (incl BTW)
Gelieve een keuze maken