Wat is Kessaku voor merk?

Kessaku is een nieuw merk dat exclusief te verkrijgen is bij Voorkappers.nl. Kessaku produceert prachtige scharen van hoogwaardig Japans staal. Scharen zoals de Effileerschaar Craft Japans Staal zijn van hoogwaardige kwaliteit en extreem scherp voor een lange levensduur. Kessaku produceert dan ook producten waar je lang profijt aan hebt.

De producten van Kessaku zijn ideaal. Bij Kessaku krijg je dan ook waardevolle producten voor de ideale prijzen. Het streven van Kessaku is om hoogwaardige producten voor gewenste prijzen op de markt te plaatsen. Dit bijzondere merk gaat voor pure exclusiviteit. Deze exclusiviteit is terug te vinden in alle producten van Kessaku. Alle scharen en effileerscharen zijn gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal wat zorgt voor een soepele snijwerking. Bij Kessaku heb je te maken met handgemaakte staalwaren die met passie en talent zijn gemaakt.

Op deze pagina staat informatie over het interessante assortiment van Kessaku en waarom dit merk zo bijzonder is. Het assortiment van Kessaku is geweldig. Benieuwd naar Kessaku producten? Lees dan gauw verder of klik op “Kessaku”

Voordelen van Kessaku

Kessaku is een exclusief merk dat alleen te verkrijgen is bij Voorkappers.nl. Alle staalwaren van Kessaku worden met passie, talent en enthousiasme handgemaakt. Tevens zijn alle scharen en effileerscharen onwijs scherp voor een lange levensduur. Kessaku maakt gebruik van Japans roestvrij staal voor het allerbeste resultaat. Kessaku is een aanwinst voor deze markt en onderscheid zich dan ook van alle andere merken binnen deze branche.

 

Producten die ppd-vrij zijn

 • Wella EOS

  Wella EOS

  De EOS haarkleuringen van Wella Professionals zijn plantaardige semi-permanente haarkleuringen die vrij zijn van peroxiden, ammoniak, parabenen, PTD en PPD.

 • Softshades Royal Kis

  Softshades Royal Kis

  Een PPD-vrije en ammonia vrije haarkleuring. Softshades van Royal Kis zorgt voor een goede kleurintensiteit met een goede haarverzorging tijdens de kleuring.

 • Safeshades Royal Kis

  Safeshades Royal Kis

  Royal Kis Safeshades  is speciaal ontwikkeld zonder PPD, resorcinol en MEA, met een minimale hoeveelheid ammonia. Een veilige formule voor stylist en klant.

 

Kessaku

Wat is het assortiment van Kessaku?

Kessaku heeft een breed assortiment. Binnen Kessaku zijn er verschillende soorten producten. Staalwaren, zoals scharen, effileerscharen, snijmessen, een nekmes maar ook vingerringen en speciale olie. In dit tekstvlak staar er van alle soorten staalwaren, vingerringen en speciale olie informatie met een geadviseerd product voor een duidelijk beeld. Bij Kessaku zijn er ook interessante duo pakketten te verkrijgen, met zo´n pakket kan je genieten van een effileerschaar en een schaar van hoogwaardige kwaliteit.

Hieronder staan 6 duo sets van Kessaku. Benieuwd naar zo’n exclusieve en voordelige set? Klik dan op de afbeelding! Alle sets bestaan uit een schaar en een effileerschaar.

Duo                                                   duo

 

 

 

    duo                                               duo       

 

 

 

 

duo                                                   duo   

 

Terug naar boven