cart
MKB Groothandel sinds 1928
clock
Koop per stuk of in bulk
perfume
Meer dan 15.000 artikelen direct leverbaar
truck
Gratis verzending vanaf €39 incl. BTW
Gefilterd op:
  • Manicure

Bestsellers:

1 30 48 Resultaten

Pagina
per pagina

1 30 48 Resultaten

Pagina
per pagina

Erbe Solingen

Erbe Solingen.

Erbe Solingen is bekend door hun producten in de manicure, pedicure, cosmetica branche. Erbe Solingen is opgericht in 1930 door Erich Becker. Het bedrijf zit nu in zijn derde generatie met als manager kleinzoon Michael Becker en zijn zwager Armin Dietrich als fabrieksmanager. De Erbe Solingen ERBE-instrumenten behoren tegenwoordig tot 's werelds meest geprezen precisieproducten voor lichaamsverzorging.

Erbe Solingen bestaat uit:

Precisie. Alles wordt nauwkeurig gecontroleerd, voordat de producten het bedrijf verlaten.
Passie. De manicure-, pedicure- en cosmetica-instrumenten worden met passie geproduceerd met behulp van ultramoderne automatiseringssystemen, robots en ervaren leermeesters.
Milieuvriendelijk. Er wordt op elke manier milieuvriendelijk gehandeld bij Erbe Solingen. Er wordt met regelmaat een DIN EN ISO 14001 audit uitgevoerd op de natuurvriendelijke productiewijze.

Erbe Solingen producten:

  • Erbe Solingen biedt veel verschillende lichaamsverzorgingsproducten voor manicure, pedicure, cosmetica en scheren.

Manicure

  • Nagelscharen voor thuisgebruik en professionele toepassingen. Linkshandige en rechtshandige nagelscharen.
  • Een gecombineerde nagel- en nagelriemschaar. De Titanium Edition-modellen van Erbe Solingen hebben een uniek zelf slijpend effect.
  • Erbe Solingen biedt veel verschillende nagelvijlen voor verschillende behoeftes. Glazen nagelvijlen, keramische vijlen, gegroefde vijlen, schuurpapiervijlen en saffiervijlen kunnen worden gebruikt voor het inkorten, vormgeven, gladmaken, egaliseren en polijsten en voor het verwijderen van kunstnagels. 
  • Nagelknippers en nageltangen voor het inkorten van nagels. Gemaakt van roestvrijstaal en nikkelvrij afgewerkt. 

Pedicure

  • De pedicure producten van Erbe Solingen zijn voor thuisgebruik en professionele toepassingen.
  • Groot aanbod van pedicure producten van Erbe Solingen voor de reiniging en verzorging van de nagelriemen.
  • Erbe Solingen biedt eelt verwijderaars voor dik eelt onder de voeten. Erbe Solingen biedt voor eelt keramische voetvijl, de roestvrijstalen voetvijl en het eeltscheerapparaat.

Cosmetica

Erbe Solingen heeft een aanbod van verschillende pincetten. Pincetten met schuine, ronde, puntige, rechte, brede, gebogen of smalle punten. De pincetten worden optimaal geslepen voor goede grip op de haren. Hierdoor kan je betrouwbaar vasthouden en precies verwijderen. 
Verder bieden ze deze cosmeticaproducten aan:

De lichaamsverzorgingsproducten van Erbe Solingen zijn gemaakt van hoogwaardig, geselecteerde en recyclebare materialen. De materialen kunststof en staal bij Erbe Solingen kunnen volledig worden omgesmolten en gerecycled worden. De staalwarenproducten van Erbe Solingen worden in milieuvriendelijke verpakkingen verpakt. De staalwaren van Erbe Solingen worden milieuvriendelijk geleverd. Ze zijn namelijk herstelbaar en kunnen geslepen worden. Erbe Solingen recyclet vrijwel alle productieresten. Erbe Solingen biedt duurzame perfect nikkelvrij afgewerkte staalwaren van de beste kwaliteit. De lichaamsverzorgingsproducten worden met precisie, grote zorg en passie gemaakt. Bij correct gebruik van de staalwaren bent u gegarandeerd van jarenlang plezier.

Terug naar boven
De betrouwbare beauty groothandel sinds 1928. Veilig winkelen en thuiswinkel gecertificeerd.
Kies hieronder je land en geef aan of je een BTW nummer hebt.
Nederland
België
Zakelijk (excl BTW)
Consument (incl BTW)
Gelieve een keuze maken