cart
MKB Groothandel sinds 1928
clock
Koop per stuk of in bulk
perfume
Meer dan 15.000 artikelen direct leverbaar
truck
Gratis verzending vanaf €39 incl. BTW

Bestsellers:

12 Resultaten

per pagina

12 Resultaten

per pagina

Refectocil

RefectoCil is een marktleider op het gebied van wenkbrauw- en wimperverf en een professioneel merk. RefectoCil heeft keuze uit verschillende kleuren wimper- en wenkbrauwverf. Voor de verf heeft RefectoCil een eigen oxydant en crème oxydant ontwikkeld. Hiermee is de verf goed mengbaar en blijft het resultaat vier tot zes weken zichtbaar.

RefectoCil biedt:

  • Zichtbaar gekleurde wimpers en wenkbrauwen tot wel 6 weken
  • Wimper- en wenkbrauwverf van hoge kwaliteit
  • Diverse kleuren
  • Waterbestendig
  • Professionele werking
  • Verzorging van de haren en de huid

RefectoCil producten:

RefectoCil biedt verschillende producten voor het verven van de wimpers en wenkbrauwen. Hieronder worden alle producten van RefectoCil iets uitgebreider uitgelegd:

Wimper-/wenkbrauwverf

RefectoCil heeft een uitgebreid assortiment aan wimper- en wenkbrauwverfkleuren. De verf van RefectoCil is geschikt voor de wimper-, wenkbrauw en baardharen en is permanent. Het resultaat is dekkend en blijft 4 tot 6 weken zichtbaar. Ook is het resultaat na de behandeling waterbestendig. Met 1 verftube kan 30 keer een verfbehandeling uitgevoerd worden. De kleuren die RefectoCil in het assortiment heeft zijn Zwart, Grijs, Blauw/Blauw, Diep Blauw, Bruin, Lichtbruin, Kastanje en Rood. De verschillende verfkleuren van RefectoCil zijn ook met elkaar mengbaar, waardoor het nóg meer kleuropties biedt.

Oxydanten

RefectoCil heeft twee oxydanten in het assortiment die zij zelf hebben ontwikkeld. Eén op crème basis en één vloeibare. Beide oxydanten kunnen gemengd worden met de wimper- en wenkbrauwverf van RefectoCil, dit geeft een uitstekend kleur dekkend resultaat. Zowel de Cream als de Liquid Developers gaan ongeveer 200 behandelingen mee.

Met de RefectoCil Oxidant Liquid 3% wordt een stabiele kleuring toegepast. Deze vloeibare waterstofperoxide is dunner dan de Cream Developer en geeft tijdens de verfbehandeling meer vrijheid.

De RefectoCil Oxidant Cream 3% is wat dikker dan de Liquid Developer loopt minder snel uit, omdat dit een waterstofperoxide op crème basis is. Deze developer is wat dikker dan de Liquid Developer. Hierdoor is het makkelijker te mixen met de verf en de samenstelling blijft beter op de wimpers en wenkbrauwen zitten na het aanbrengen.

Wenkbrauw- en wimperbenodigdheden

De RefectoCil Wimperblaadjes Regular zijn 96 wimperblaadjes voor tijdens een wimperverfbehandeling. Het voorkomt verfvlekken op de huid en de ogen worden beschermd tijdens de behandeling.

Terug naar boven
De betrouwbare beauty groothandel sinds 1928. Veilig winkelen en thuiswinkel gecertificeerd.
Kies hieronder je land en geef aan of je een BTW nummer hebt.
Nederland
België
Zakelijk (excl BTW)
Consument (incl BTW)
Gelieve een keuze maken