Belangrijke servicemededeling omtrent Disicide concentratie

 

Het gebruik van biociden dient te voldoen aan de voorwaarden van de toelating die zijn bepaald overeenkomstig artikel 22, lid 1, VO en aan de etiketterings- en verpakkingsvoorschriften van artikel 69 VO. Helaas is vastgesteld dat de kleur van de aanvraag (geel) afwijkt van de kleur van de vloeistof (blauw). We hebben naar aanleiding van deze melding omtrent de kleurafwijking besloten om alle betreffende producten uit de markt te halen. De werking van de vloeistof is verder ongewijzigd en veilig. Het gaat dus met name om de kleur, de toegelaten toepassing en de strenge eisen die voor dit soort producten en hun toelating op de Nederlandse markt gelden.

                              Disicide   Disicide

 

Disicide concentrate mag alleen gebruikt worden:

 

  • ter bestrijding van bacteriën en gisten op harde oppervlakken.
  • ter bestrijding van bacteriën en gisten en virussen op harde oppervlakken op plaatsen waar eet-en drinkwaren worden bereid, behandeld of bewaard.

 

Andere toepassingen zijn niet toegelaten volgens de Inspectie Leefomgeving en Transport en dienen per direct gestaakt te worden. Indien u naar aanleiding van dit servicebericht nog vragen heeft, of u wenst een reeds ontvangen product te retourneren kunt u contact op nemen met [email protected]

Terug naar boven
De betrouwbare beauty groothandel sinds 1928. Veilig winkelen en thuiswinkel gecertificeerd.
Kies hieronder je land en geef aan of je een BTW nummer hebt.
Nederland
België
Zakelijk (excl BTW)
Consument (incl BTW)
Gelieve een keuze maken