cart
MKB Groothandel sinds 1928
clock
Koop per stuk of in bulk
perfume
Meer dan 15.000 artikelen direct leverbaar
truck
Gratis verzending vanaf €200 excl. BTW

Bestsellers:

31 50 50 Resultaten

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

31 50 50 Resultaten

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Barbertime

Barbertime is het merk voor styling en verzorging op het gebied van haar en baard. Barbertime is continu aan het innoveren, waardoor er regelmatig nieuwe haar producten ontstaan. Het merk is door en door gemotiveerd om mannen te helpen met hun haar, omdat geen enkele dag een bad hair day mag zijn.

Binnen de producten van Barbertime zit genoeg variatie, zodat er geschikte en passende haarproducten zijn voor elke haarwens en haarstijl. De artikelen zijn van hoogwaardige kwaliteit en worden gebruikt door kappers en consumenten. De haarproducten die Barbertime te bieden heeft zijn:

Baardolie

De baardolie van Barbertime bestaat uit verschillende oliën die de haren en de huid in topconditie houden. De olie is eventueel ook te gebruiken voor andere gezichtsbeharing zoals een snor.

Cologne

After Shave Cologne van Barbertime heeft allemaal voordelen na de scheerbeurt. De After Shave Cologne bevat allemaal verschillende helende ingrediënten die zorgen dat ontstekingen en huidirritaties minder vaak optreden na het scheren.

De After Shave Cream Cologne is een optie voor mannen met een gevoelige huid. Deze crèmes zorgen voor een kalmerend en verzachtend effect op de gevoelige huid na het scheren.

Gel

De gels van Barbertime zijn geschikt voor alle haartypes, maar toch heeft elke gel zijn eigenschappen. Alle gels laten geen residu achter, zijn gemakkelijk uit te kammen en houden het haar de hele dag in model.

De cream gel is het meest geschikt voor grof of gestructureerd haar wat hydratatie nodig heeft. Daarnaast blijft de crème flexibel, waardoor het gedurende de dag aangepast kan worden.

Haarspray

De haarsprays van Barbertime zijn zeer geschikt om het haar gedurende de hele dag strak in model te houden. Daarnaast zijn beide sprays sneldrogend en plakken ze niet. De Hairspray Shine Olive Oil heeft als extra ingrediënt nog olijfolie toegevoegd aan de formule, waardoor het haar extra glans krijgt.

Kaplaken

De kaplakens van Barbertime zorgen voor een comfortabel gevoel bij de klant, doordat deze dun en glad aanvoelt, maar wel goed afsluit. De kaplakens kunnen gebruikt worden tijdens het knippen, verven, of verschillende andere behandelingen aan het haar.

Kleur Poeder

De kleurpoeders van Barbertime helpen om het haar voller te doen lijken op kalende plekken of bij dunner wordend haar. Door de verschillende kleuren van het poeder is het mogelijk om de kleur te kiezen die het beste bij de haarkleur past. De poeders zijn er ook gemakkelijk weer uit te wassen door water en shampoo te gebruiken.

Kleur Wax

Alle kleurwax van Barbertime is geschikt om het haar te stylen en tegelijkertijd een frisse kleur mee te geven. Het resultaat hiervan is uniek gekleurd haar, met een hoge glans. Alle kleurwax is gemakkelijk uit te wassen en ze laten geen sporen achter.

Pomade

Barbertime biedt een rijk aanbod aan verschillende pomades met elk verschillende geuren, glans levels en andere kenmerken. Door de langdurige hold en hoge flexibiliteit van alle pomades, is het voor elke man mogelijk om het gewenste kapsel te krijgen.

Scheergel

De scheergel van Barbertime verzacht de baardharen, wat het gemak van het scheren vergroot. Tijdens het aanbrengen van de professionele gel vormt deze een laag tussen het mes en de huid. Zo helpt de gel tegen verschillende scheerwonden.

Shampoo

De shampoo van Barbertime is een hydraterende shampoo voor elk haartype. De shampoo versterkt en zuivert het haar en heeft daarnaast een uiterst mannelijke geur.

Spray conditioner

De Beard & Hair Conditioner Spray van Barbertime is een conditioner voor de baard- en hoofdharen. De conditioner is een leave-in conditioner en bestaat uit 2 fases die mengen na het schudden. De conditioner is voedend voor het haar en door de toegevoegde keratine wordt het haar vitaler en gezonder.

Tonic

De haartonic van Barbertime is een product wat dagelijks gebruikt kan worden om eenvoudig en snel de hoofdhuid te verzorgen en de haargroei te bevorderen. De haartonic is geschikt voor alle haartypes en stijlen.

Volume poeder

De volume poeder van Barbertime is ideaal om volume te creëren en brengt een extra dik gevoel aan het haar. Dit heeft direct resultaat en is erg makkelijk in het aanbrengen. Daarnaast geeft het een aangename geur en is de poeder er weer makkelijk uit te wassen.

Terug naar boven
De betrouwbare beauty groothandel sinds 1928. Veilig winkelen en thuiswinkel gecertificeerd.
Kies hieronder je land en geef aan of je een BTW nummer hebt.
Nederland
België
Zakelijk (excl BTW)
Consument (incl BTW)
Gelieve een keuze maken