cart
MKB Groothandel sinds 1928
clock
Koop per stuk of in bulk
perfume
Meer dan 15.000 artikelen direct leverbaar
truck
Gratis verzending vanaf €39 incl. BTW

Invisibobble

Ontdek het invisibobble assortiment en vind een variëteit aan haarmode accessoires voor alle klanten.

Inkopen

De wereld van invisibobble!

Het traceless haar elastiek met HAIRLOVETECH™, waarvan wetenschappelijk is bewezen dat het minder schade, minder bobbels en minder pijn veroorzaakt.

Voor een comfortabele grip en maximaal plezier, de hele dag lang.

Leer Invisibobble kennen

Het idee voor de Invisibobble ontstond tijdens Sophies (oprichter Invisibobble) schooltijd. Toen Sophie zich op een avond klaarmaakte voor een themafeest, georganiseerd door de universiteit, pakte ze helemaal uit met een heleboel gekke accessoires.

Op weg naar buiten besefte ze dat haar haar, hoe gek ze er ook uitzag, nog wel wat extra kon gebruiken. Onmiddellijk liet Sophie haar oog vallen op de oude telefoon die aan de muur van haar studentenhuis hing. Ze besloot de stekker uit het snoer te trekken en het te gebruiken om haar haar op te binden als extra accent voor haar toch al spectaculaire look. Zo was het idee van Invisibobble geboren. Jaren later is Invisibobble wereldwijd een succes.

Bekijk de collectie!

De kracht van Invisibobble

De haarelastieken van Invisibobble zorgen voor 31% minder schade aan het haar. Dit dankzij het materiaal IAR, wat zorgt voor minder wrijving op het haar. Ook zorgen de Invisibobble elastieken voor 100% minder pijn aan het haar en laten deze elastieken geen sporen achter in het haar. De elastieken zijn duurzaam, omdat deze lang mee gaan.

Invisibobble staat voor:

  • Innovatieve haarelastieken.
  • 31% minder haarschade.
  • 100% minder haarpijn.
  • Duurzaamheid.
  • Breed assortiment.

Stel het perfecte Invisibobble assortiment samen

Invisibobble heeft een zeer breed assortiment met daarin haarelastieken voor iedere haarsoort. Ook hebben zij stoffen elastieken, kinderelastieken, haarbanden, speldjes en een tool die helpt een knot te maken. Het assortiment bestaat uit:

 

 

Invisibobble is uniek!

Wees creatief en zelfverzekerd en durf jezelf te vinden. Je kapsel kan een manier zijn van zelfexpressie. Draag je je haar altijd los of in een eenvoudige paardenstaart? Wat je kleur of haartype ook is, verandering was nog nooit zo makkelijk, dankzij Invisibobble! Een paar eenvoudige twists zijn genoeg om een nieuwe stijl uit te proberen en HAIRLOVETECH is vriendelijk voor jou en je haar. Maar onthoud altijd: vergelijk jezelf niet met anderen, heb plezier en #twistitup, want Invisibobble maakt alles mogelijk!

Twist it up!

Download de catalogus

Onze catalogus bevat het gehele assortiment en alle lopende acties. Download de catalogus om al onze inkoop- en verkoopprijzen te zien.

Download

De producten van Invisibobble inkopen?

Neem contact op met ons om een afspraak in te plannen of meer informatie op te vragen.

Afspraak inplannen

Of neem direct contact op via:

Terug naar boven
De betrouwbare beauty groothandel sinds 1928. Veilig winkelen en thuiswinkel gecertificeerd.
Kies hieronder je land en geef aan of je een BTW nummer hebt.
Nederland
België
Zakelijk (excl BTW)
Consument (incl BTW)
Gelieve een keuze maken