cart
MKB Groothandel sinds 1928
clock
Koop per stuk of in bulk
perfume
Meer dan 15.000 artikelen direct leverbaar
truck
Gratis verzending vanaf €39 incl. BTW

Winkelpresentatie

Al een tijdje op zoek naar de beste presentatie voor uw merk? Jan van der Leek helpt u graag!

Advies aanvragen

 

Alle klanten van Jan van der Leek worden geholpen bij het inrichten van de winkels. De artikelen worden in overleg besteld en op de gewenste plekken geïnstalleerd. Jan van der Leek helpt u bij het uitzoeken van het juiste assortiment voor in de winkel. De mogelijkheden om een schap in te richten zijn oneindig. Zo is een kassapresentatie met een kleine display een optie, maar ook een meterschap en zelfs een vrijstaande presentatie in een sfeervolle omgeving is mogelijk. De keuze van de presentatie is volledig aan te passen naar uw wensen. Jan van der Leek denkt mee en zorgt voor het gewenste resultaat.

 

Ipuro

Ipuro wordt door onze klanten prachtig gepresenteerd in de winkels. De producten uit het assortiment van Ipuro hebben een prachtige verpakking, waardoor deze elke winkel opvrolijken. Ook zijn verschillende presentaties mogelijk, bekijk deze snel.

Bekijk Ipuro winkelpresentaties

Nesti Dante

Deze prachtige en creatieve Nesti Dante winkelpresentaties zijn voorbeelden van de mogelijkheden die wij samen kunnen realiseren. Bekijk snel de Nesti Dante presentaties voor meer informatie.

Bekijk Nesti Dante winkelpresentaties

 

 

Vraag om advies

De gespecialiseerde adviseurs van Jan van der Leek staan klaar om het beste winkelpresentatie advies te geven. Van plan om een nieuwe winkel in te richten of bestaat assortiment uit te breiden? De specialisten van Jan van der Leek denken met u mee en helpen het gewenste resultaat te realiseren.

 

Download de catalogus

Onze catalogus bevat het gehele assortiment en alle lopende acties. Download de catalogus om al onze inkoop- en verkoopprijzen te zien.

Download

Profiteren van onze voordelen?

Neem contact op met ons om een afspraak in te plannen of meer informatie op te vragen.

Afspraak inplannen

Of neem direct contact op via:

Terug naar boven
De betrouwbare beauty groothandel sinds 1928. Veilig winkelen en thuiswinkel gecertificeerd.
Kies hieronder je land en geef aan of je een BTW nummer hebt.
Nederland
België
Zakelijk (excl BTW)
Consument (incl BTW)
Gelieve een keuze maken